EMU habitatge

La Crida alerta que l’EMU encara no ha tornat el crèdit de 544.921 euros a la Paeria

La formació va votar en contra dels comptes de l’EMU de l’exercici actual perquè “no explicaven com es retornaria el préstec”

La Crida per Lleida – CUP ha demanat, en la sessió ordinària del consell de l’Empresa Municipal d’Urbanisme S.A., si s’ha adoptat algun acord perquè es retorni el crèdit de 544.921’39 euros que la Paeria va facilitar a l’organisme “per avançar el pagament de proveïdors”. El conseller de la Crida, Pau Juvillà, havia votat en contra dels pressupostos de l’empresa municipal “perquè cronificava un dels problemes actuals: la dependència excessiva de l’Ajuntament”.

A la sortida del consell d’administració de l’EMU, el regidor Pau Juvillà ha alertat que ni el director de Serveis i Coordinació General de la Paeria i apoderat de l’empresa, Josep Farrero, ni la primera tinent d’alcalde i presidenta del consell, Montse Mínguez “no saben ni han decidit com es retornarà aquest pagament, ni han fixat les condicions per al retorn de 544.921 euros a les arques municipals”.

La formació anticapitalista ha demanat en reiterades vegades que les polítiques d’habitatge les assumeixi directament la Paeria: “és necessari redefinir l’EMU. No s’ha demostrat que gestionar els immobles públics hagi estat beneficiós per a la ciutat”, ha dit Juvillà.

Lleida, 12 d’abril de de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria