Roser

La Crida alerta que el Parador del Roser es va inaugurar sense els permisos corresponents

La Comissió Municipal de Patrimoni avertia de modificacions «desafortunades» a l’interior del Convent

La Crida per Lleida – CUP denuncia que el Parador del Roser es va inaugurar sense l’informe favorable de primera utilització i ocupació de l’edifici: aquesta autorització arribaria set dies després que el Parador obrís les portes al públic, el 20 de juliol de 2017.

Així consta als informes tècnics emesos per la Regidoria d’hàbitat urbà i sostenibilitat de la Paeria. La formació també ha comprovat que el Parador va iniciar la seva activitat sense el certificat de prevenció en seguretat en cas d’incendi – no es va emetre fins el 16 d’agost de 2017 –.

D’altra banda, la Comissió Municipal de Patrimoni va alertar al juliol dels canvis substancials en la distribució interior del Roser amb les modificacions del projecte (2016): «tres actuacions desafortunades que no són respectuoses amb parts importants del monument i distorsionen la seva contemplació», concloïa.

La Crida ja va alertar al maig que s’estaven fent modificacions a les obres del Parador sense l’autorització de la Paeria i que afectaven «greument» el patrimoni i la memòria de la ciutat.

Lleida, 24 d’octubre de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria